Home / Comunitatea e² / Videos e² / Videoclip despre Young Engineers

Videoclip despre Young Engineers

„Folosim LEGO pentru a inspira tinerii să le sporească interesul pentru ingineria interesantă.” Young Engineers. O producţie MFA.

Când Amir Asor a suferit timp de şapte luni de o rană acum cinci ani, nu a stat pur şi simplu în pat. I-a venit ideea pentru Young Engineers, un început care în 2011 i-a adus Premiul Antreprenorul Anului, Youth Business International, oferit de organizaţia britanică non-profit cu acelaşi nume.

După cum spune Asor aici, cluburile Young Engineers, bazându-se pe aceleaşi principii ca şi şcolile, oferă copiilor oportunitatea de a folosi jucării de construcţie LEGO sau K’NEX pentru a înţelege principii aritmetice legate de ingineria mecanică şi software.

„Copiii care au luat parte la programele Young Engineers au obţinut note mai mari la materiile ştiinţifice predate în şcoli”, spune Asor. „Elevii de şcoală primară şi-au însuşit informaţiile pentru a avea succes când vine vorba de abordarea unui curriculum ştiinţific mai complex, cel predat în mediile educaţionale mai înalte.”

Young Engineers s-a dezvoltat, astfel că mii de copii din intrega lume folosesc programul în Israel, Elveţia, Singapore, Nigeria şi China.

 

Leave a Reply