Home / Educaţia Distractivă e²

Educaţia Distractivă e²

e2 Young Engineers reprezintă mii de copii din întreaga lume care participă la curricula noastră unică de educaţie distractivă, care predau principiile ştiinţifice de bază şi subiecte complexe din Ştiinţă, Tehnologie, Inginerie şi Matematică (STIM), Ingineria Mecanică şi Software prin intermediul jocurilor. La baza acestei metode stau studiile teoretice, cercetările şi testele statistice.

Noi cei de la e2 Young Engineers ne concentrăm pe generaţiile viitoare de ingineri şi oameni de ştiinţă. Dintotdeauna, inţiativa noastră a fost să stabilim o abordare educaţională originală şi de neegalat pentru a-i ajuta pe inginerii de mâine, prin crearea unor soluţii educaţionale incitante de când aceştia sunt mici. Întotdeauna căutăm să oferim fiecărui copil din lume oportunitatea şi încrederea pentru a păşi într-o lume plină de provocări, prin faptul că le oferim un mediu încurajator, practic, pentru dezvoltarea abilităţilor necesare.

Metoda de educaţie distractivă a Young Engineers

Metoda noastră de educaţie distractivă „Nu întindeţi coarda” a fost creată de Directorul General şi Fondatorul e2 Young Engineers – domnul Amir Asor.

Asor, în vârstă de 28 de ani, licenţiat în Ştiinţele Calculatoarelor şi Economie, a avut deficienţe de învăţare în copilărie. Acum câţiva ani, Asor s-a oferit voluntar ca medic în sălile de urgenţă ale mai multor spitale. Un principiu de bază al metodelor utilizate în spitale şi în sălile de urgenţă a făcut să ia naştere ideea e2 Young Engineers în mintea lui. A fost principiul grijii individuale şi atenţiei personale acordate fiecărui pacient în parte, pentru nevoile sale, într-un grup mare de pacienţi.

Asor a înţeles atunci că un profesor care, într-o clasă, predă după propria metodă, fără să-i permită fiecărui copil să îşi folosească abilităţile de învăţare specifice este precum un doctor care ar intra într-o sală şi ar spune: „Astăzi toată lumea primeşte un vaccin antigripal!” Evident, fiecare pacient are nevoile sale, si la fel fiecare elev.

În cele din urmă, o decizie temerară şi o experienţă personală i-au oferit lui Asor privilegiul de a crea curricula Young Engineers, pe care fiecare copil le poate înţelege şi datorită cărora se poate distra.

Continuă să citeşti


Cuvântul „curriculum” este Latin, iar forma sa la plural este mereu „Curricula” (nu curriculums in Engleză sau  Curriculum-uri in Română; la fel ca FORMULA – FORMULAE, BACTERIA – BACTERIUM etc).