Home / Despre e² Young Engineers

Despre e² Young Engineers

Programele de dezvoltare Young Engineers adoptă în mod raţional o abordare de educaţie distractivă (o combinaţie între educaţie şi distracţie). Am creat o varietate de programe diferite care pot fi folosite pentru a preda cele mai importante materii. Copiii care se alătură comunităţii noastre educaţionale învaţă cu bucurie materii precum aritmetică, fizică şi inginerie de software şi mecanică.

Am creat programe speciale şi ateliere de lucru potrivite pentru copiii de la ambele capete ale spectrului de învăţare, de la cei talentaţi până la cei cu dizabilităţi. Spre deosebire de metodele tradiţionale de predare, folosirea poveştilor, a experimentelor şi a demonstraţiilor sunt o certitudine că toţi copiii participanţi la programele noastre de dezvoltare vor învăţa în timp ce se distrează. De fapt, se vor distra atât de bine, încât s-ar putea nici să nu realizeze că învaţă.

Unicitatea e2 Young Engineers

about lego after school Programele noastre şi atelierele de lucru sunt complet unice, folosind truse cu piese LEGO special gândite pentru comunitatea Young Engineers şi planuri de lecţie care sunt perpetuu actualizate pentru a asigura eficienţa. Aceste programe de dezvoltare extra-curriculare sunt pe atât de distractive şi incitante, pe cât sunt de educaţionale, asigurând doza potrivită de educaţie distractivă, ceva ce suntem mândri să oferim.

Teste statistice arată o legătură limpede între participarea la programele noastre e2 Young Engineers şi succesul la şcoală, precum şi dezvoltarea unui set de abilităţi.

Programele de dezvoltare e2 Young Engineers sunt recunoscute internaţional. În anul 2011, am fost premiaţi cu premiul ”Antreprenorul Anului”, de căte Youth Business International (YBI), o reţea de organizaţii non-profit internaţionale care este patronată de Înălţimea Sa Prinţul Charles, care este preşedintele organizaţiei. Premiul a luat notă de efectul pozitiv pe care munca acestei companii l-a obţinut şi pe care încă îl obţine, şi de performanţa noastră în afaceri şi potenţialul financiar global.

Download our Free Franchise Report

Want to learn more about opening a Young Engineers' Education franchise?
Fill out this form below and receive your free franchise information report

Please Type The Following Text
captcha