Home / Despre e² Young Engineers / Programele de dezvoltare concentrate pe Ingineria Mecanismelor

Programele de dezvoltare concentrate pe Ingineria Mecanismelor

Deci, de ce ingineria mecanismelor de la e2 Young Engineers?

DSC_6676 Noi credem că elemente de inginerie și de mecanică sunt chestiuni triviale în viața de zi cu zi. În primii ani ai dezvoltării lor, copiii își finisează abilitățile motorii pentru a îndeplini sarcini zilnice. Programul îi ajută să își dea seama dacă există o varietate de moduri pentru a aborda și a rezolva o problemă și cum să facă alegerea optimă dintre toate posibilitățile.

Dincolo de precizarea evidentă că abilitățile de inginerie și de învățare sunt vitale, ideea de bază din spatele sistemului ”Nu întinde coarda” este să construim un simț al împlinirii pentru copii, încrederea lor în sine și independența. 

Subiectele predate în programele noastre

de dezvoltare pe Ingineria Mecanismelor

STEM EducationMatematici de bază și complexe:

Armonia dintre proiectarea și construirea modelelor stă în calculul transformărilor energetice și permite instructorului Young Engineers să predea matematică de bază, de la adunare și scădere la exponenți.

Legi și principii în fizică:

Printre principiile fizicii predate se numără: forțele centrifugă și centripetă; forța de inerție; energia potențială; energia cinetică; legea acțiunii și reacțiunii; flotabilitate; momentul forței; punct de sprijin; momentul unghiular; și multe altele.

Continuați să citiți – De ce Robotica e2?