Home / Despre e² Young Engineers / Viziunea Young Engineers
lego after school

Viziunea Young Engineers

“Jocurile copiilor sunt semnificative;

 au un rol uriaş în conturarea vieţii copilului”

– e² Young Engineers –

Atenţia noastră, a celor de la Young Engineers, este concentrată pe generațiile viitoare de ingineri și oameni de știință. Pentru ca economia antreprenorială de hi-tech să prospere, este vital ca sistemul de educație să continue să producă profesioniști talentați. Cu alte cuvinte, dacă se dorește ca ”Generația de Început” să prospere, trebuie să ne asigurăm că mințile și talentele necesare continuă să iasă de pe porțile școlilor, colegiilor și universităților.

 

Inițiativa noastră a fost întotdeauna de a statornici o abordare originală și neegalată de a ajuta inginerii de mâine prin crearea unor soluții educaționale incitante de timpuriu.

Programele noastre de dezvoltare distractive și care ajută la dezvoltarea educațională, oferă o introducere în inginerie, fizică și matematică, din moment ce noi căutăm să oferim fiecărui copil din lume posibilitatea și încrederea de a intra într-o lume plină de provocări prin punerea la dispoziție a unui mediu încurajator și practic pentru dezvoltarea abilităților necesare.