Home / Oportuntățile Francizei Copiilor / Valorile educaționale e²

Valorile educaționale e²

children franchise buttonPrograme care se bazează în mod rațional pe o abordare de tip educație distractivă (educație + distracție).

children franchise buttonCurriculum și metodele de lecție implică rezolvarea de probleme, măsurare și estimare.

children franchise buttonUtilizăm cele patru operații matematice cu numere întregi, cu scopul de a rezolva probleme matematice.

children franchise buttonLocul special pe care îl are fiecare componentă LEGO în trusa de piese permite copiilor să se concentreze pe învățare și construire, și nu pe căutarea unor piese împrăștiate într-o cutie.

children franchise buttonLecțiile speciale pot fi desfășurate în perechi; un mare beneficiu care ajută la dezvoltarea muncii în echipă și încurajează comunicarea interpersonală.

children franchise buttonManuale speciale de construire; datorită diversiții abilităților elevilor, manualele noastre de construire oferă un răspuns care să fie în acord cu aceste diferențe de posibilități. După completarea modelului de bază, elevilor li se oferă o alegere: a-și îmbunătăți modelul fie din propria imaginație, fie cu ajutorul stadiilor de îmbunătățire oferite de foile de construire și de manualul instructorului.