Home / Expozițiile cu piese LEGO – Dincolo de Piesă

Expozițiile cu piese LEGO – Dincolo de Piesă

e2 Young Engineers prezintă!

Dincolo de piesă

Urmăriți. Jucați-vă. Construiți. Descoperiți.

O expoziție cu piese LEGO Tehnologic interactivă

Următoarele detalii prezintă conținutul propus și construcția expozițiilor noastre din domeniul ingineriei care au la bază piese LEGO. Vă rugăm nu uitați că Expoziția Dincolo de Piesă poate fi modificată pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni și tipuri de grupuri și suntem dispuși să schimbăm expoziția față de ce este prezentat mai jos în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.

Fundalul

Jocurile copiilor au un rol important, crucial, în dezvoltarea copilului. Copiii adoră să se joace și să fie expuși la stimuli incitanți, precum gadgeturi și interfețe pe care ei le consideră fascinante. Limbajul jocurilor este extrem de important în dezvoltarea copilului, prin intermediul căruia ei experimentează greșeli, repararea greșelilor, cercetarea și tragerea concluziilor.

În proiectarea unei expoziți i educaționale pe bază de LEGO, noi suntem în principal atenți la nivelul de interes și entuziasm demonstrat de fiecare copil pe măsură ce se identifică cu exponatele prezentate. Apoi profităm de acest entuziasm prin faptul că îmbogățim cunștințele generale ale celor de față și înțelegerea lor asupra principiilor din spatele celor arătate în expoziție. Crearea unui mediu familiar prin intermediul pieselor LEGO și demonstrarea modelelor pe care fiecare copil le iubește, permit vizitatorilor să formeze o legătură cu exponatele, generând curiozitate și permițând participanților să se intereseze mai departe de ele.

Pe lângă instigarea curiozității și investigarea exponatelor obținute prin joc și controlul modelelor interactive, este important ca toți copiii să își continue experiența de joacă prin construirea unui model LEGO ce ilustrează principiile întruchipate în fața lor de către exponate.

Construirea și îmbunătățirile modelelor LEGO constituie un mecanism care aduce după sine satisfacția copilului, în timp ce îi dezvoltă abilitățile motorii, mintale, sociale și practice din punct de vedere al ingineriei.

 

 Scopurile expoziției 

  • Să creeze o experiență distractivă și captivantă, în timp ce este încurajat învățatul prin curiozitate și interes
  • Să statornicească o expoziție unică la un nivel de marketing care va interesa vizitatori de pe glob de toate vârstele
  • Să asigure o serie de „Pot!” Acest sentiment al siguranței de sine va apărea în urma expoziției și a experienței de construcție
  • Să explice forțele și principiile științifice din spatele dispozitivelor de zi cu zi care sunt în slujba noastră
  • Să ofere un limbaj comun între științele ingineriei și universul interior al unui copil
  • Să împartă concepte de bază ale mecanicii și mecanismelor clasice
  • Să creeze un interes pentru studiile de înaltă calificare în proiectarea mecanică & inginerie
Natura expoziției
Expoziția va induce o atmosferă distractivă, educațională și primitoare. Utilizarea spațiului este prezentată mai jos:
 • Zona de intrare: 200 de metri pătrați – intrarea de design pentru experimente a expoziției, care include un model din piese de LEGO la recepție, o zonă pentru fotografii și decorațiuni ce au la bază LEGO.
 • Zona de vizionare a unui Videoclip: 40 de metri pătrați – vizitatorii vor urmări un videoclip științific animat.
 • Zona exponatelor interactive: 500 de metri pătrați – include 35 de exponate unice.
 • Zona de experimente și învățare: 50 de metri pătrați – vizitatorii vor construi singuri, dar îndrumați, mecanismele ilustrate în spațiul exponatelor interactive, în timp ce le sunt prezentate principiile fizice.
e2 Programele de dezvoltare ®e2 Young Engineers
Zona de experimente și învățare va fi folosită pentru desfășurarea unor ateliere de lucru practice din programele Young Engineers. Aceste programe îmbogățesc cunoștințele din Știință, Tehnologie, Artă, Inginerie și Matematică (STIAM) prin construirea unor modele LEGO interactive. Fiecare copil va primi o trusă cu piese e2 special concepută, care include tableta YE cu aplicația 3D unică Young Engineers. Această aplicație extrem de inovativă va îndruma copilul, încă de la primul pas, în timp ce îmbunătățește înțelegerea mecanismelor și instrucțiunile de construire într-o manieră eficientă și intuitivă.
Mai multe informații.

 • Durata vizitei: maximum 2 ore
 • Dimensiunea recomandată a grupului: grupuri de 20 de copii, simultan în Zona Exponatelor Interactive și în Zona de Experimente și Învățare
 • Publicul-țintă: copii și adulți