Home / Atelierele e2

Atelierele e2

Atelierele LEGO Young Engineers

e2 Young Engineers a înfiinţat un număr de ateliere speciale cu piese LEGO, proiectate pentru a face şi mai minunate anumite ocazii unice, inclusiv petreceri aniversare, tabere de vară, zile în care părinţii îşi aduc copiii la muncă, ateliere pentru adulţi şi vârstnici, pentru copii cu probleme, precum şi pentru copii talentaţis.

lego birthday legoday

ZiuaLEGO – Petrecere Aniversară

Petrecerile noastre aniversare LEGO oferă copilului dumneavoastră şi celorlalţi oaspeţi oportunitatea de a construi un model LEGO distractiv.

Mai multe despre Petrecere Aniversară LEGO

young engineers lego campsTabere LEGO

Descoperiţi atelierele noastre LEGO în taberele Young Engineers sau într-o varietate de alte tabere. La aceste ateliere, instructorii noştri anume pregătiţi vor arăta copiilor cum să construiască unul dintre modelele LEGO speciale, electrice, cu care copiii se pot juca după aceea.

Mai multe despre taberele noastre LEGO

special needs legoLEGO pentru cei cu Nevoi Speciale

Programul Young Engineers cu piese LEGO pentru cei cu nevoi speciale este o experienţă multi-senzorială de învăţare, care poate fi adaptată special pentru nevoile copilului dumneavoastră.

Mai multe despre LEGO Nevoi Speciale

senior citizen and adults legoLEGO pentru Vârstnici şi Adulţi

Activităţile Young Engineers speciale şi distractive pentru comunităţile de vârstă înaintată combină o experienţă de joc incredibilă cu multe zâmbete.

Mai multe despre LEGO Adulţi

Build Your Tomorrow. Today.