Home / Atelierele e2 / Activităţi pentru Vârstnici şi Adulţi

Activităţi pentru Vârstnici şi Adulţi

senior citizen and adults legoCine nu ştie ce este LEGO?

Toată lumea ştie şi îşi aminteşte despre experienţele de construit cu LEGO. Piesele LEGO sunt folosite din 1942, distrându-i pe cei tineri şi pe cei cu sufletul tânăr pentru ore în şir. Nu sunt mulţi cei care nu au trăit bucuria de a se juca cu LEGO, ceea ce este un motiv pentru care rămâne unul dintre cele mai populare jocuri chiar şi astăzi.

Activităţile Young Engineers speciale şi distractive pentru comunităţile cu o vârstă de aur combină o experienţă incredibilă de joc cu multe zâmbete. Fiecare participant primeşte o trusă unică de piese LEGO Young Engineers şi o fişă de instrucţiuni cu imagini mari care descriu procesul de construire. Cu un instructor e2 certificat pentru a oferi îndrumare, participanţii vor construi un model fascinant tehnic şi motorizat tip LEGO. Asta este fără îndoială una dintre cele mai încântătoare şi memorabile activităţi pentru toate vârstele.

Din moment ce LEGO este bine-cunoscut de multe generaţii, a devenit un numitor comun între diferitele grupe de vârstă, de aceea noi avem o diversitate de activităţi festive de succes pentru adulţi şi copii.

 

Ateliere de lucru pentru Vârstnici şi Nepoţi

Invitaţi-vă bunicii să se distreze construind modele cu piese LEGO în atelierele noastre de lucru! Pentru aproximativ o oră şi jumătate, bunicii şi nepoţii construiesc un super model tehnic electric LEGO – şi apoi se joacă cu el şi îl îmbunătăţesc. Este o activitate atât educaţională pentru generaţia mai tânără, cât şi una care le permite să petreacă timp valoros împreună.

Atelierele noastre cu piese LEGO pentru vârste înaintate sunt în grija unui instructor răbdător şi empatic, pregătit de Young Engineers special pentru activităţi cu cetăţenii seniori.

Ziua părinţilor şi a copiilor 

Un eveniment special în cadrul căruia părinţii şi copiii construiesc un model electric în timp ce se distrează şi împărtăşesc o experienţă de neuitat!

 

Pentru mai multe informaţii şi locaţii ale operatorilor, vă rugăm să ne lăsaţi detaliile dumneavoastră pe pagina noastră de  contact .