Home / Atelierele e2 / Taberele Young Engineers LEGO

Taberele Young Engineers LEGO

young engineers lego campsCa toate celelalte activităţi ale Young Engineers, taberele noastre de vară au o anumită valoare pentru a contribui la creşterea băieţilor şi fetelor dumneavoastră.

Taberele Young Engineers se orientează în jurul ideii de ştiinţă şi inginerie. Dincolo de construirea unor modele de animale, maşini, mecanisme specifice parcurilor de distracţii şi alte modele minunate din piese LEGO, facem de asemenea şi excursii împreună pentru a examina versiunile reale ale modelelor pe care le construim. Vizităm grădini zoologice, fabrici de bomboane, muzee de maşini şi de transport, parcuri acvatice, parcuri de distracţii şi multe altele.

Se găsesc de asemenea şi ateliere unice cu piese LEGO în multe dintre taberele noastre Young Engineers. La aceste ateliere, instructorii noştri special pregătiţi le vor arăta copiilor cum să construiască unul dintre modelele noastre electrice Young Engineers, cu care copiii se pot juca după aceea.

Organizatorii taberei selectează de asemenea modelele din piese LEGO care vor fi construite de copiii din tabără. După ce acestia termină construirea modelului, îl vor îmbunătăţi şi se vor juca cu el.

Pentru a coordona o activitate specială, tipic LEGO, în cadrul propriilor dumneavoastră tabere sau pentru a găsi locaţia celei mai apropiate tabere Young Engineers, vă rugăm lăsaţi-ne detaliile dumneavoastră pe pagina noastră de contact.